FOREST STREET TATTOO

OVER ONS

Na zijn studies grafische vormgeving werkte Glenn gedurende enkele jaren bij een nabijgelegen tattooshop in Kinrooi. Deze leerschool gaf hem na enige tijd voldoende zelfvertrouwen om zijn eigen shop, in het hart van Maaseik, te openen.

Alle ontwerpen worden getekend door hemzelf. Zijn stijl wordt voornamelijk gekenmerkt door neo-traditional, old school en black work ontwerpen. Daarnaast staat hij ook steeds open voor nieuwe uitdagingen.

Delen in de persoonlijke verhalen en herinneringen die vaak schuilgaan achter een tatoeage is iets wat Glenn als een grote eer beschouwt en waarom hij van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt.

Wij werken enkel op afspraak, tenzij er vooraf een ‘flashday’ of ‘walk-in’ aangekondigd is. Via onze Facebookpagina maken wij openingen in onze agenda ook steeds bekend. Geïnteresseerd in een tatoeage? Hou deze dan ook zeker in de gaten!

Voor afspraken kun je altijd bellen naar 089 21 90 09 of mailen naar info@foreststreettattoo.be.

Bij een boeking wordt er steeds een voorschot gevraagd van €50.

De minimum leeftijd voor een tatoeage is 16 jaar. Toestemming van de ouders is verplicht. Daarnaast dienen zij aanwezig te zijn gedurende de afspraak.

Gedurende het gesprek bespreken we uitvoerig wat je wensen zijn. Hierbij is het natuurlijk gunstig wanneer er meerdere duidelijke voorbeelden worden meegenomen.

Op voorhand wordt ook een maximum prijs besproken. De prijs per tattoo is dus steeds uniek.

Een week voorafgaand aan de afspraak is het ontwerp klaar. Je kunt dit komen bekijken in de shop, of het wordt verstuurd via e-mail.

Gelieve steeds op tijd te komen voor je afspraak. Indien je verhinderd bent liefst altijd even bellen of e-mail vooraf naar 089 21 90 09 of info@foreststreettattoo.be

Laat een tatoeage steeds minimaal een maand genezen. Daarna kunnen deze, indien nodig, worden bijgewerkt. Tatoeages die door onszelf gezet zijn worden altijd gratis bijgewerkt. Bijwerkingen van andere artiesten beginnen vanaf €50.

Wanneer er een bijwerking moet gebeuren, gelieve ons dan steeds op voorhand te contacteren en een foto mee te sturen.

Meer informatie?

Wil je graag de mogelijkheden bespreken met ons in een vrijblijvend gesprek? Laat het ons weten!